Gândindu-ne la fiabilitate și alte elemente eco..

Știm că acțiunea mediului inconjurător asupra metalelor este foate vizibilă în timp și în același timp foarte distructivă, de aceea prin experiența acumulată în lucrul cu materiale feroase și după o perioadă de analiză am decis să facem un atelier profesional de sablat dar care să includă și alte activități ajutatoare precum transportul elementelor din fier, reparații prin sudură electrică ori acetilenică și vopsit (pentru moment standard dar la cerere putem realiza prin intermediul unor parteneri și vopsire electrostatică).

1
Echipă

Echipa sablare-schela.ro este o echipă tânară, dinamică și motivată, plină de entuziasm și dedicată pofesionalismului, o echipă pentru care fiabilitatea și siguranța face parte din viața de zi cu zi.

2
Organizati

Pentru noi, fiecare pas din procesul tehnologic aferent recondiționării fiecărui element este o etapăa minuțios progrmată, astfel în cât timpul să fie valorificat la maxim.

3
Valori

Să colaborați cu noi, cu o echipă de ingneri pentru care experiența aduce în fața dumneavoastră: Seriozitate, Calitate, Comunicare, Profesionalism, Flexibilitate și Inovație.

4
Noi!

Din 1991 știm ce înseamnă fierul, știm cum este afectat atât în ploaie cît și sub pământ, de aceea am pus bazele acestui atelier modern de recondiționare respectiv sablare.

De ce să ne alegeți pe noi?

Pentru că noi venim in sprijinul dumneavoastră cu o gamă completă de servicii auxiliare menite a vă ușura munca. Noi suntem cei ce ne gândim la detalii și valorificăm timpului în beneficii comune.

  • La cerere demontăm schela.
  • Transportăm cu mașina noastră schela către atelierul nostru.
  • Executăm reparații prin îndreptare, sudură și înlocuire parți imposibil de rectificat.
  • Sablăm cu nisip la presiune atent regată.
  • Vopsim cu vopsea poliuretanică profesională.
  • Transportăm cu mașina noastră schela către locația dumneavoastră.
  • La cerere montăm schela